RIR Revision - Ledige stillinger

RIR Revision søger erfaren og selvkørende revisor

Har du tænkt på et karriereskifte, og vil du være en del af et fællesskab, der drives af stor faglig udvikling, rådgivning og sjov i hverdagen?
Så har vi jobbet til dig.

RIR Revision i Roskilde søger en erfaren og selvkørende revisormedarbejder med 4-6 års erfaring eller mere. Det er afgørende, at du tager ejerskab for dine opgaver og ønsker at være en del af holdet på vores kontor i Roskilde.

Vi er toneangivende, når det handler om at omsætte faglig viden til revision og rådgivning for vores kunder. Du får mulighed for at arbejde med de nyeste regnskabsmetoder og værktøjer. Dine kompetencer udvikles løbende via interne kurser og ikke mindst via de kurser, som du får adgang til gennem vores medlemskab af RevisorGruppen Danmark.

Kort om jobbet
Du bliver en del af en mellemstor revisionsvirksomhed med mange karriere- og uddannelsesmuligheder. Dine opgaver vil supplere din eventuelle videreuddannelse. Du kommer til at arbejde selvstændigt og i forskellige teams og får ansvar for opgaver inden for små og mellemstore virksomheder. Du vil have mulighed for at præge din egen og forretningens udvikling.

Opgaverne vil være alsidige, herunder udarbejdelse af virksomhedsregnskaber, revision af mindre og mellemstore selskaber samt rådgivning. Du bliver en del af et stærkt fællesskab også ud over det faglige. Gennem en travl hverdag vil du være med til at skabe resultater for kunderne, for dig selv og for RIR Revision.

Dine opgaver og ansvarsområder

  • Projektansvar med mulighed for at styre din egen portefølje af mindre og mellemstore virksomheder.
  • Job- og teamansvar, hvor du vil komme til at arbejde selvstændigt samt i teams med dygtige kollegaer.
  • Du vil få masser af muligheder i et spændende job, hvor du kan videreudvikle din faglige viden.

Om dig

  • Du har mindst 4-6 års erfaring inden for revisorfaget. Erfaring inden for skat vil være en fordel.
  • Du er HD i regnskabsvæsen eller godt på vej.
  • Du har en positiv can do-attitude og tager selvstændigt ansvar.
  • Du er på hjemmebane i de mest kendte it-værktøjer.
  • Du er nysgerrig, ambitiøs og villig til at lære mere, så vi sammen kan videreudvikle din basisviden.

Har du mod på at tage ansvar, og lyder det som et job, der svarer til dine ambitioner og ikke mindst som en arbejdsplads, hvor din indsats vil gøre en forskel? Hvis svaret er ja, så send os din ansøgning vedlagt CV på mail til rir@rir.dk eller med almindelig post til:

RIR REVISION
Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Himmelev Bygade 70
4000 Roskilde

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dan Rasmus Petersen på telefon 46 36 60 00.

 

RIR Revision beskæftiger flere end 60 professionelle og engagerede medarbejdere, heraf 10 statsautoriserede revisorer. Vi løser opgaver inden for revision, regnskab, skatte- og rådgivningsspørgsmål. Vi er fordelt på 2 kontorer i henholdsvis Roskilde og Holbæk.

Nationalt indgår vi i RevisorGruppen Danmark - en videnbaseret organisation af 22 selvstændige og uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer. RevisorGruppen Danmark udvikler fælles kvalitetsstyringssystemer, regnskabs- og revisionsstandarder samt udbyder et varieret udbud af kurser og efteruddannelse til gruppens mere end 1600 medarbejdere. Internationalt samarbejder vi gennem BKR International, som er en sammenslutning af 160 uafhængige revisionsfirmaer woldwide.

 

Kontaktperson

Dan Rasmus Petersen

Partner

Mobil: 46 36 60 00
E-mail: rir@rir.dk