RIR Revision - Ledige stillinger

Selvstændig og erfaren regnskabskonsulent søges

Vi søger snarest en erfaren og selvstændig regnskabskonsulent til vores erhvervsbogføringsafdeling, som vil indgå i et team på 5 medarbejdere i et uformelt arbejdsmiljø med en høj grad af selvstændighed og teamspirit.


Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte varetagelse af alle de til et bogholderi knyttede funktioner, både her i huset og ude hos vores kunder.

Vores forventninger til dig:

  • Du arbejder selvstændigt, er engageret, omhyggelig og detaljeorienteret. Du besidder gode samarbejdsevner, er fleksibel og serviceorienteret og har en positiv indstilling til tingene samt udviser overblik, også i travle perioder.
  • Du er regnskabsuddannet og har minimum 5 års erfaring fra lignende stilling.
  • Du behersker engelsk i skrift og tale.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Lyder det som et job, der svarer til dine forventninger, ambitioner, evner og ikke mindst som en arbejdsplads, hvor din indsats vil gøre en forskel? Hvis ja – så send os din ansøgning vedlagt CV på mail til rir@rir.dk eller med almindelig post til:

RIR REVISION
Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Himmelev Bygade 70
4000 Roskilde

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kirsten Sundenæs på telefon 46 36 60 00.


RIR Revision beskæftiger flere end 50 professionelle og engagerede medarbejdere, heraf 6 statsautoriserede revisorer. Vi løser opgaver inden for revision, regnskab, skatte- og rådgivningsspørgsmål. Vi er fordelt på 2 kontorer i henholdsvis Roskilde og Holbæk.

Nationalt indgår vi i RevisorGruppen Danmark – en videnbaseret organisation af 24 selvstændige og uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer. RevisorGruppen Danmark udvikler fælles kvalitetsstyringssystemer, regnskabs- og revisionsstander samt udbyder et varieret udbud af kurser og efteruddannelse til gruppens mere end 1.600 medarbejdere. Internationalt samarbejder vi gennem BKR International, som er en sammenslutning af 160 uafhængige revisionsfirmaer worldwide.

Kontaktperson

Kirsten Sundenæs

Afdelingschef erhvervsservice

Tlf: 46 36 60 00
E-mail: rir@rir.dk